5 mars 2009

Rihanna Och Chris


Jag vart nästan lite förvirrad. Igår läste jag på becca´s blogg att Rihanna och Chris är tillbaka i varandras famnar. När jag går in på msn.se för att snappa upp lite kändisnytt så är rubriken "Överfallen blev värre och värre".. Då tänkte jag att dom höll på att ''mörda'' varan igen.. Men nae, då kommer undertexten,


''Det finns i nuläget ingenting som pekar på att Rihanna, 21, tänker göra någon formell anmälan mot Chris Brown, 19, för det våld som han ska ha utsatt henne för.Men enligt sajten Tmz har polisen samlat in mer än tillräckliga bevis för att han ska kunna sättas i fängelse för grov misshandel.
Källor berättar att Rihanna efter det omtalade överfallet den 8 februari ska ha berättat för polisen att Chris brukat våld mot henne tidigare, och att hans överfall med tiden bara ska ha blivit värre och värre.
Källorna säger också att det finns fler polisbilder på Rihanna än det foto som tidigare läckt ut på nätet, och att dessa är betydligt värre och visar på fler skador.
Blodet, som hittats i Chris Lamborghini, kan också visa sig bli ett avgörande bevis mot artisten.
En kriminaltekniker, som har sett bilderna av både Rihannas blåslagna ansikte och Chris bil, menar att det är mer än sannolikt att det är Rihannas blod som polisen hittat i Lamborghinin.
— Bilderna på Rihanna visar att hon blödde. Så blodet i bilen kommer troligtvis från henne. Om så är fallet är det bevis för att Chris verkligen slog Rihanna, säger Mary Pierson till tv-programmet Extra.''
AV CAMILLA MOMME



Man hänger nästan inte med om vad som händer, det går snabbt i svängarna.

9 kommentarer:

  1. sv; Haha, erkänn! Jag har haft mina stunder ;D.

    SvaraRadera
  2. svar: tack detsamma , verkligen :)

    SvaraRadera
  3. åhh, tack så mycket. :D fin blogg. =)

    det är hemskt det som hänt med rihanna, men som du sa, det går snabbt i svängarna här. ;P

    SvaraRadera
  4. vaaad var sööt ???

    SvaraRadera
  5. Alltså jag tycker att det är jätte hemskt att hon inte anmäler honom. Det är tragiskt att hon har gått tillbaka...

    SvaraRadera
  6. Sv: Tackar så jätte mkt :D

    SvaraRadera
  7. ja :P vad ska man tro egentligen!

    SvaraRadera
  8. Sv; Asså visst var det dåligt av Chris att slå henne men det var ju hon som började slå han bara för att en tjej ringde han!

    SvaraRadera